Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet en aanvullende diensten en producten voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Kosten 

Door namens een groot aantal organisaties het netwerk aan te leggen, te beheren en diensten in te kopen voor dat netwerk, kan Glaslokaal kostenefficiƫnt werken. Dit levert prijsvoordelen op voor alle gebruikers.

beeld-alg3

De kosten voor gebruik van het netwerk en de netwerkdiensten verschillen per organisatie. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de bandbreedte en de diensten die een organisatie wil gebruiken. Neem voor meer informatie over de kosten contact op met GlasLokaal.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 klanten in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school, sportvereniging of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang, servergebruik en voordelig bellen via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.