Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Over de Stichting GlasLokaal 

Stichting GlasLokaal, opgericht mede op initiatief van de gemeente, is in 2018 haar veertiende jaar ingegaan als leverancier van breedbandverbindingen en internettoegang voor publieke en semipublieke instellingen in Den Haag, Voorburg-Leidschendam en Rijswijk.

Ook voor instellingen in deze sectoren behoort een hoogwaardige Internetaansluiting tot de eerste behoeften en is zakelijk gezien een noodzaak. Onze visie: een snelle, veilige, hoogwaardige en betaalbare aansluiting voor scholen, zorg, cultuur en openbaar bestuur instellingen instellingen.

GlasLokaal voorziet in Den Haag en in de omliggende gemeenten meer dan 300 locaties in de onderwijs-, cultuur-, en zorgsectoren van een professionele, hoogwaardige Internetaansluiting.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.