Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet en aanvullende diensten en producten voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Over de Stichting GlasLokaal 

Stichting GlasLokaal, opgericht mede op initiatief van de gemeente, is in 2014 erg succesvol haar tiende jaar ingegaan als leverancier van breedbandverbindingen en internettoegang voor de (non-profit) publieke sector in Den Haag. Verbinding met internet wordt inmiddels tot de primaire levensbehoefte gerekend en is zakelijk gezien, een noodzaak. Onze visie;  Een snelle, veilige en betaalbare verbinding voor onder andere scholen, zorg, sport, cultuur, brandweer, politie, bibliotheek en gemeentelijke instellingen. De Stichting heeft in de regio Den Haag meer dan 300 aangesloten locaties.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 klanten in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school, sportvereniging of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang, servergebruik en voordelig bellen via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.