Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers. 

Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen profiteren van snel en betrouwbaar internet dankzij GlasLokaal. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

beeld-home-glasvezel

Stichting GlasLokaal is opgericht in 2004 op initiatief van een aantal Haagse schoolbesturen. Samen met de gemeente Den Haag is in dat jaar besloten een kwalitatief goed glasvezelnetwerk voor de publieke sector in de regio Den Haag aan te leggen. Onze stichting liet het glasvezelnetwerk aanleggen door Volker Stevin Telecom en Fujitsu Services als leverancier van de netwerkapparatuur. SURFnet verzorgt de internettoegang. En Axians verzorgt het beheer en onderhoud op locatie. Zo is de beschikbaarheid van het netwerk gegarandeerd en krijgen instellingen een optimale dienstverlening.

De statuten van Stichting GlasLokaal kunnen op verzoek worden toegestuurd. U kunt deze opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beschrijving van de producten die GlasLokaal biedt

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.