Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

Stichting GlasLokaal faciliteert

Gratis wifi op het Plein!!

Het Plein is als dé ontmoetingsplaats van Den Haag een visitekaartje van de stad. Stichting GlasLokaal heeft in samenwerking met de Gemeente, Stichting Horeca Plein, WIFI exploitant WIFIVES, en Mauritshuis nu het Plein tot een van de meest gastvrije pleinen van Nederland gemaakt.

Bezoekers, passanten en politici kunnen dan zonder wachtwoord of consumptie het internet op. Het bereik van het draadloze WIFI netwerk is op het plein en in de horecagelegenheden identiek.

Op 11 juli heeft Wethouder Baldewsingh het gratis wifi-netwerk, samen met TV-persoonlijkheid Frits Wester, gelanceert.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 instellingen in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.