Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet en aanvullende diensten en producten voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

GlasLokaal in sportaccommodaties 

Steeds sneller internet …

Sportverenigingen hebben steeds sneller internet nodig. Zij maken immers veel gebruik van multimediale toepassingen die veel bandbreedte vragen. Ook wilt u uw clubleden wifi kunnen bieden om bijvoorbeeld direct hun ervaringen via sociale media te laten delen. Met een groot aantal gebruikers is al gauw veel bandbreedte nodig om de informatie snel en goed beschikbaar te stellen.

… ook voor goed gastheerschap

Tijdens wedstrijden ontvangt u veel gasten in uw sportaccommodatie. Het getuigt van goed gastheerschap als u ook de uitspelers en hun publiek van wifi kunt voorzien. Met glasvezel maakt u dit mogelijk.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 klanten in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school, sportvereniging of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang, servergebruik en voordelig bellen via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.