Een snelle breedband-internetverbinding voor de publieke sector in de regio Den Haag. Dat is het doel van GlasLokaal. Snel internet en aanvullende diensten en producten voor onderwijs, zorg en cultuur: dat is onze missie.

GlasLokaal Gebruiker worden? 

Heeft u interesse in een breedband internetverbinding? Bent u geïnspireerd door de voorbeelden op deze site of heeft u nieuwe ideeën voor breedbandtoepassingen? Ziet u digitale mogelijkheden voor uw organisatie maar wordt u beperkt door uw huidige bandbreedte? Neem dan contact op met GlasLokaal om de mogelijkheden te bespreken.

beeld-gebrworden

Algemene voorwaarden:

• u vertegenwoordigt een organisatie uit de publieke sector
• uw organisatie heeft vestigingen in en om Den Haag 

Over de meer specifieke voorwaarden kunnen de medewerkers van GlasLokaal u informeren.

Stichting GlasLokaal voorziet ruim 300 klanten in de publieke sector in en om Den Haag van snel breedbandinternet. Dit doen wij via een eigen hoogwaardig glasvezelnetwerk.

Op uw school, sportvereniging of instelling wilt u snel en betrouwbaar internet. Want het web wordt intensief gebruikt. Voor allerlei toepassingen. En u heeft veel gebruikers.

Sluit u daarom aan bij GlasLokaal! Via glasvezel bieden wij razendsnel internet. Betaalbaar en betrouwbaar. Ook bieden wij diensten als internettoegang, servergebruik en voordelig bellen via internet. Ruim 300 scholen, culturele instellingen en zorginstellingen in de regio Den Haag gingen u voor.